sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Girohaaste viikko 3Kolmas viikko ja koko Girohaaste paketissa! 

Viikon etapit numeroina:
Ma 23/5 Lepo
Ti 24/5 2130m+
Ke 25/5 1960m+
To 26/5 2400m+
Pe 27/5 3370m+
La 28/5 4320m+
Su 29/7 1630m+
Yht. 15810m+
n. 22h

Kolmannen viikon teemana oli vain roikkua mukana päivä kerrallaan. Kaksi ekaa viikkoa oli mennyt helposti, mutta odottelin vaikeuksia tälle vikalle viikolle. Rasituksen kasautuessa alkaa ilmetä yleensä kaikenlaista pientä kremppaa. Jalat pysyivät kuitenkin koko viikon yllättävän hyvässä kunnossa. Yritin jaksaa huoltaa jalkoja päivittäin, rullailin, sulattelin lacrosse-pallolla jumeja, venyttelin ja hieroin lihaksia. 

Rasituksen ja palautumisen suhteen hyvä mittari mulla on aamupaino. Kun aamupaino alkaa nousta, kroppa on alkanut kerätä nestettä ja on syytä levätä. PTL:n tai Torrin jälkeen painoa on ollut jopa nelisen kiloa enemmän kuin yleensä aamuisin. Silmiä on saanut kaivaa esiin silmäpussien alta. Turvotus on kadonnut vajaassa viikossa. Koko Girohaasteen ajan aamupaino pysytteli lähellä normaalia, mutta nyt perjantaina aamupainoa oli kaksi kiloa normaalia enemmän, lauantaina ja sunnuntaina jo kolme. Loppuviikosta oli havaittavissa myös pahanlaatuista tylsistymistä. Perjantai-iltapäivän vikat kaksi tonnia oli pakko vetää pikku kisaa itsensä kanssa all out -tyyliin ja kellottaa nousujen kierrosaikoja, jotta pää pysyi kasassa. Juha pelasti puolestaan kyllä täysin lauantai-illan. Haukottelin ja kroppa olisi halunnut nukkumaan iltamäen alkaessa, mutta jo muutaman nousun ja Juhan hengenluonnin jälkeen rytmi taas löytyi. Eihän se oo muuta kuin tehä se pois!

Kolmannella viikolla karsiutui pois kaikki turha horisontaalinen viuhtominen. Motoksi muodostui: mitä jyrkempi mäki, sitä nopeammin sohvalla!

Kolme viikkoa ja yli 47000m+. Jes, tästä jatketaan nyt sitten oikeilla vuorilla!

Kiitos kaikille aputunkkaajille kolmen viikon aikana, Juhalle, Annalle, Tuomakselle, Tommille, MP:lle, Jussille ja Antille.

 
Ei kommentteja: