maanantai 6. elokuuta 2012

GTA etappi 5: Rifugio Campo Base - Rifugio Bagnour

ti 3.7.

35,5km / 2600m+ / 10h45
Campo Base (1650m) - Colle di Bellino (2804m) - Chiesa di Bellino (1480m) - Colletto della Battagliola (2248m) - Pontechianale (1615m) - Castello - Rifugio Bagnour (2017m)

Lehmäaitaus keskellä polkua. Joukossa näyttää olevan härkiäkin.
Pakko kiertää vai leikittäisiinkö Pamplonan härkäjuoksua. 
Kaukaisuudessa pilkistää pyramidi, Monviso.Roadrunners


Hei, me lennetään!

Tuo vaatimattoman näköinen piirakan pala oli taivaallista, nam!


Pääruuaksi polentaa tomaatti-makkarakastikkeella sekä tuhtia juustopolentaa.

Päivä jäi hiukan lyhyeksi, mutta pääsimme hyviin asemiin seuraavan päivän Monvison kiertoa ajatellen. Aamulla starttasimme ilman aamupalaa. Ekassa nousussa Colle di Bellinolle eksyimme polulta ja seikkailimme ylempänä laakson itärinteellä. Suunta oli kyllä meillä koko ajan oikea, mutta mittakaava hiukan väärä. Joku käännös reitillä oli taas ilmeisesti huonosti merkattu tai polku katosi heinikkoon. Tai sitten me olimme vain niin vähissä energioissa, että emme olisi huomanneet edes liikennevaloja polkujen risteyksessä.

Olimme pitkään haaveilleet pitsasta seuraavassa isommassa kylässä. Pontechianalesta löytyi sitten pitsaravintola. Kuolasimme pitkään eri vaihtoehtoja ruokalistasta. Kun tuli tilauksen aika, selvisi, että pitsoja ei edes ollut saatavilla. Pettymys oli suuri. Reissun aikana vakioksi muodostui ravintoloissa tarjoilijan huomautus ruokalistoja jakaessa, että kaikkea muuta kyllä saa mutta ei pitsaa.

Rifugio Bagnour:  9+
loistava ruoka, mukava isäntäpariskunta, oma kahden hengen huone, lämmin ja ystävällinen meininki, hiukan syrjässä isoimmilta reiteiltä, mutta ehdottomasti muutaman lisäaskeleen arvoinen

Ei kommentteja: