maanantai 28. tammikuuta 2013

Project Valle d'Aosta updated


Suunnitelmani ovat muuttuneet sen jälkeen, kun Tor Des Géants -kisan järjestäjät muuttivat viime hetkillä kisan ilmoittautumissääntöjä. Tarkoituksenani ei ollut osallistua kyseiseen kisaan tänä vuonna. Nyt uusimpien sääntöjen myötä kuitenkin kaikki aiemmat Torrit (2010, 2011, 2012) juosseet saivat statuksen senator ja pääsevät arvontojen ohi mukaan suoraan kisaan. Tämä tarkoittaa siis sitä, että omaa Tor-putkea täytyy jatkaa. 

Alkuperäisestä omasta Aostan laakson juoksuseikkailusta tiputan pois AV1- ja AV2-reitit, jotka juoksen sitten kuitenkin Torrissa. Ei tunnu kovin mielekkäältä juosta tuota jo ennestään tuttua reittiä kahdesti saman kesän aikana. Tällä muutoksella Project Valle d'Aosta muuttuu nyt kaksiosaiseksi: ensin heinäkuussa AV3 + AV4 + Intervallivo 102 + Intervallivo 105 ja sitten Tor des Géants (AV1+AV2) syyskuussa. Tällä tavalla juoksen Scheckin kirjassa kuvaamat Aostan laakson pitkät Alta Viat yhden kesän aikana - ei tosin putkeen, kuten minulla oli alun perin tarkoitus.

AV3 + AV4 + Intervallivo 102 + Intervallivo 105 + siirtymä AV3:n ja Intervallivo 105:n välillä ovat yhteispituudeltaan noin 500km, ja kokonaisnousua reissulla kertyy lähes 40 000m+. Tämän muutoksen myötä Juhalla on nyt mahdollisuus osallistua koko reissulle. Loistavaa! Tästä tuleekin nyt täysin uusi yhteinen projekti: pohjoisen poikien oma Aostan laakson kierros eli Tour de Valle d'Aosta.

4 kommenttia:

Eppu kirjoitti...

Teillä on kyllä MAHTI suunnitelma! Hienoa!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Wau!
Kiva näitä videoita on katsella, vaikka itse astmaatikkona hölkkäänkin vain tunnin kerrallaan ja tyydyn Ounasvaaraan.

Jatkakaa samaan malliin!


Arska Vaan